Verzending en levertijd

Bij KempiQ verschilt de levertijd per artikel. Ons streven is om uw order in 1 keer compleet uit te leveren. De levertijd die bij het product vermeld staat is in 90% van de gevallen betrouwbaar. Het dient ter indicatie of als exacte datum wanneer u uw product kunt verwachten.

Als de levertijden tussen de verschillende producten uit uw bestelling afwijkend zijn ten opzichte van elkaar, dan geldt standaard de langste levertijd van de door u bestelde producten. Mocht het zo zijn dat u een deel van uw order eerder wilt ontvangen, dan kunt u dit via onze klantenservice aangeven. Wij splitsen de order voor u op, waardoor uw bestelling uit meerdere leveringen zal bestaan. Dit heeft geen invloed op de reeds in rekening gebrachte verzendkosten.  
Aandachtspunten bezorging:

  • De bestellingen worden zoveel als mogelijk geleverd overeenkomstig de bij het product aangegeven levertijden.
  • Pakketpost wordt geleverd via PostNL of DHL. Hiervoor ontvangt u een verzendbevestiging per email. De exacte levertijd en tijdstip worden bepaald door de vervoerder. U ontvangt een link met de verzendbevestiging en track&trace bij deze wijze van verzending. 
  • U wordt vooraf geïnformeerd bij een grotere levering op welk dagdeel u de levering kunt verwachten. Ook ontvangt u een tijdsindicatie wanneer de chauffeur de bestelling bij u komt afleveren. Onze leveringen zijn altijd tot op de stoep. U dient zorg te dragen voor een goede bereikbaarheid van de aanleverlocatie. 
  • Levering van maatwerk wordt altijd afgestemd in overleg met KempíQ.
  • Voor leveringen naar België of Duitsland worden afwijkende tarieven gehanteerd.

Wilt u uw bestelling op een later moment ontvangen? Dit kunt u aangeven in de winkelwagen van de webshop of persoonlijk doorgeven tijdens uw bezoek aan onze showroom.

U kunt de bestelde materialen altijd laten bezorgen. Gratis of tegen vergoeding komen wij alle materialen thuis of op de klus bezorgen. De wijze van transport of verzending is volledig afhankelijk van de producten die u aan uw bestelling heeft toegevoegd. In onderstaand schema vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.