Verzending/Levertijd


De levertijd verschilt bij ons per artikel. Ons streven is om uw order compleet uit te leveren. De levertijd die bij het product vermeld staat is in 90% van de gevallen betrouwbaar en dient ter indicatie of als exacte data wanneer u uw product kunt verwachten.

Als de levertijden tussen de verschillende producten uit uw bestelling afwijkend zijn ten opzichte van elkaar, dan geldt standaard de langste levertijd van de door u bestelde producten. Mocht het zo zijn dat u een deel van uw order eerder wilt ontvangen, dan kunt u dit via onze klantenservice aangeven en splitsen wij uw order op waardoor uw bestelling uit meerdere leveringen zal bestaan. Dit heeft geen invloed op de reeds in rekening gebrachte verzendkosten. 

Je kunt de bestelde materialen altijd laten bezorgen. Gratis of tegen vergoeding komen wij alle materialen thuis of op de klus bezorgen. De wijze van transport of verzending is volledig afhankelijk van de producten die u aan uw bestelling heeft toegevoegd. 
  ​   
Hiervoor geldt: 

-De bestellingen worden zoveel als mogelijk geleverd overeenkomstig de bij het product aangegeven  levertijden. ​   
-Pakketpost wordt geleverd via PostNL of DHL. Hiervoor ontvang u een verzendbevestiging per mail. De exacte levertijd en tijdstip worden bepaald door PostNL of DHL. U ontvangt een link met de verzendbevestiging en track&trace bij deze wijze van verzending. 
-U wordt vooraf geïnformeerd bij grotere levering op welk dagdeel u de levering kunt verwachten. Ook ontvang u een tijdsindicatie wanneer de chauffeur bij u de bestelling komt afleveren. Onze levering zijn altijd tot op de stoep. U dient zorg te dragen voor een goede bereikbaarheid van de aanleverlocatie. 
-Levering van maatwerk wordt altijd afgestemd in overleg met KempíQ. 
-Voor leveringen naar België of Duitsland worden afwijkende tarieven gehanteerd.


Wil je de bestelling op een later moment ontvangen? Dit kan je aangeven in de winkelwagen in de webshop of persoonlijk tijdens uw bezoek aan onze showroom.