[email protected] | phone [email protected] | phone

Dakpannen verouderde look

Dakpannen met een verouderde look kopen

Bent u op zoek naar dakpannen met een verouderde look voor uw woning of bouwproject? Dan bent u bij KempiQ aan het juiste adres. Dakpannen met een verouderde look zijn dakpannen die eruitzien alsof ze al een tijdje op uw dak liggen, terwijl ze nieuw gemaakt zijn. Ze hebben een natuurlijke, verweerde uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Door hun verouderde look geven ze uw woning een rustieke uitstraling.  In ons uitgebreide online assortiment vind u namelijk diverse dakpannen met een prachtige verouderde look. Ze passen dan ook perfect bij een woning met een klassieke of landelijke uitstraling. Daarnaast is het ook een echte aanwinst voor woningen met de door ons zo geliefde Kempische stijl. Bekijk direct welk model u aanspreekt, selecteer de gewenste hoeveelheid en bestel ze eenvoudig en snel online. Liever dakpannen met een nieuwe look? Ook deze dakpannen vindt u in ons uitgebreide aanbod dakpannen.

 

Monier dakpannen

Bij KempiQ vindt u diverse Monier dakpannen. Deze Keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Monier dakpannen staan bekend om hun esthetische uitstraling en lange levensduur. Denk bijvoorbeeld aan de keramische dakpan Oude Holle Blauw gesmoord. Deze Monier dakpan is het absolute oermodel van de dakpannen. Dit model wordt al eeuwenlang toegepast op de verschillende type daken. Nog altijd is dit model erg populair. De dakpan is een gegolfde pan zonder sluitingen. De Oude Holle is een Monier dakpan die niet alleen elk oud pand zijn authentieke uitstraling teruggeeft, maar ook nieuwe gebouwen voorziet van nét dat beetje extra. Door het toepassen van verschillende productietechnieken zijn er meerdere kleurvariaties mogelijk. Dat levert onder meer de prachtig geschakeerde tinten oud rood en oud blauw op.

 

Voordelen van dakpannen met een verouderde look

Dakpannen met een verouderde look hebben verschillende voordelen. Allereerst geven ze uw woning een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn ze duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Ook hebben ze goede isolerende eigenschappen en zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn dakpannen met een verouderde look makkelijk te plaatsen en te onderhouden.

 

Oud Hollandse dakpannen in diverse soorten

Bij KempiQ kunt u kiezen uit verschillende soorten dakpannen met een verouderde look. Hieronder laten we u kennismaken met een aantal populaire soorten:

 

Oude dakpannen met een klassieke uitstraling

Maak kennis met ons aanbod oud Hollandse dakpannen. Kenmerkend voor deze pannen is hun authentieke en iets wat verweerde look. Door ze toe te voegen aan het dak van uw woning, creëert u direct een klassieke uitstraling op het dak. Het is dé manier om uw woning meer karakter te geven. Hoewel de dakpannen een verweerde uitstraling hebben, gaat het wel om nieuwe dakpannen die van een verouderde look zijn voorzien. Veel modellen zijn niet van origineel te onderscheiden.

 

Plaatsing van dakpannen met een verouderde look

Het plaatsen van dakpannen met een verouderde look vereist vakmanschap en ervaring. U kunt ervoor kiezen om de dakpannen door ons te laten leggen. Bij KempiQ werken we met professionele dakdekkers die jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van dakpannen. Wij zorgen ervoor dat uw dakpannen op een vakkundige manier worden geplaatst, zodat u jarenlang kunt genieten van een mooi en duurzaam dak. Voordat de dakpannen geplaatst kunnen worden, moet het dak eerst goed voorbereid worden. Dit houdt in dat het dakbeschot gecontroleerd en eventueel gerepareerd moet worden. Ook moet er een onderdak geplaatst worden om het dak te beschermen tegen vocht en wind. Als het dak goed voorbereid is, kan begonnen worden met het plaatsen van de dakpannen. Dit gebeurt meestal in rijen, waarbij elke rij pannen over de vorige rij heen geplaatst wordt. Het is belangrijk dat de pannen goed aansluiten op elkaar en dat er voldoende ruimte is voor ventilatie. Bent u zelf handig? Dan kunt u uiteraard zelf aan de slag gaan met het leggen van de dakpannen.

 

Onderhoud van dakpannen met een verouderde look

Dakpannen met een verouderde look hebben weinig onderhoud nodig. Het is wel belangrijk om het dak regelmatig te inspecteren en eventuele beschadigingen of lekkages snel te repareren. Ook kunt u het dak af en toe schoonmaken om mossen en algen te verwijderen. De aanhechting van mossen kan de structuur van uw dakpannen aantasten.

 

Plaats een bestelling

Welk type dakpan met een verouderde look voldoet aan uw wensen? Kies uw favoriet en bestel deze eenvoudig en snel online in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle bezorging bij u op locatie. Heeft u een vraag of advies nodig? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor een impressie van de dakpannen kun je ook een bezoek brengen aan onze mooie showroom in Kesteren. Voor een bezoek kunt u op onze showroompagina een afspraak inplannen.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.