[email protected] | phone [email protected] | phone

Ons inspiratiehuis

Over ons

KempíQ

KempíQ is dé specialist in de Kempische bouwstijl. Wij hebben in 2008 de eerste Kempische woning gebouwd. Toen was ons enthousiasme gewekt en betekende dit het vertrekpunt om ons verder te verdiepen in de Kempische bouwstijl. Samen met onze architecten hebben we vele malen de ''Belgische Kempen'' bezocht en met diverse Belgische architecten samengewerkt om de kneepjes van deze architectuur en bouwstijl onder de knie te krijgen. We hebben voor diverse opdrachtgevers in samenwerking met enkele bekende architecten meerdere Kempische woningen ontwikkeld en gebouwd.

Bouwen met KempíQ

In de tussentijd kregen wij ook in Nederland steeds meer de vraag om woningen te bouwen overeenkomstig de Kempische bouwstijl. Bij deze bouwstijl behoren een aantal kenmerkende producten en materialen. Echter voldeden die niet allemaal aan de Nederlandse bouweisen / certificeringsnormen. Wij hebben daarom onze focus gelegd op de ontwikkeling van deze producten en materialen zodat deze zouden voldoen aan de Nederlandse bouweisen en certificering. Hiermee werd de mogelijkheid gerealiseerd om deze bouwstijl ook in Nederland toe te kunnen passen. 

Bouwen met de aannemers van KempíQ

De vraag naar kempische woningen is sterk gestegen en het aantal aanvragen voor een woning in de Kempische bouwstijl is meer dan wij als bedrijf kunnen verwerken. Dat heeft geresulteerd in het feit dat er een samenwerking is ontstaan tussen KempíQ en diverse aannemers om elkaar te versterken en hierdoor het aantal aanvragen te kunnen verwerken. U kunt uw woning compleet ontwikkelen in samenwerking met onze architecten en technische adviseurs. Vervolgens zal met elkaar de materialisatie doorgenomen worden en kunt u in onze showroom de product keuzes maken. Zodra dit allemaal op elkaar afgestemd is, kunnen wij u in contact brengen met de lokale aannemer waar wij mee samenwerken om uw droomhuis te realiseren! 

Specialistische bouwmaterialen

Daarnaast merken wij het enthousiasme op waarmee consumenten ons bedrijf benaderen en de vraag neerleggen of de specialistische bouwmaterialen ook te koop zijn zonder aannemersverplichting. Dat heeft geresulteerd in het feit dat we naast het bouwen van Kempische woningen ook een handelsfunctie hebben opgezet voor deze specialistische bouwmaterialen in Nederland. Deze kunt u bezichtigen in onze showroom of in de online shop. Heeft u de gewenste materialen in onze webshop gevonden? Dan kunt u deze heel eenvoudig online bestellen.

Voor meer informatie over KempíQ of de producten en diensten die wij aanbieden, adviseren wij u contact met ons op te nemen. 

Nooit meer iets missen? Volg onze social media!

map

Vind de juiste aannemer

Helemaal gefascineerd door de kempische stijl? Kom in contact om uw idee te bespreken

Wat maakt ons zo uníQ?

Daarom kiest u voor KempíQ

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.