[email protected] | phone [email protected] | phone

Dakramen kopen in Kempische stijl

Maak je Kempische woning af met stalen dakramen

Als je op zoek bent naar een manier om je Kempische woning een unieke en moderne uitstraling te geven, dan zijn stalen dakramen een geweldige optie. Stalen dakramen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, en kunnen een echte eyecatcher zijn voor je woning. Een Kempische woning heeft vaak een rustieke uitstraling met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Maar dit betekent niet dat je niet kunt experimenteren met moderne elementen, zoals stalen dakramen. Stalen dakramen hebben een minimalistisch ontwerp en zijn perfect voor woningen met een landelijke uitstraling. Het mooie van stalen dakramen is dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en veilig. Stalen dakramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn ze ook inbraakbestendig, wat zorgt voor extra veiligheid in je woning.

 

Ontdek ons aanbod

Stalen dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor je ze kunt aanpassen aan de stijl van je woning. Zo kun je kiezen voor grote ramen voor een panoramisch uitzicht, of juist voor kleinere ramen voor een subtiele toevoeging aan je interieur. Het mooie van stalen dakramen is dat ze een tijdloos ontwerp hebben, waardoor ze altijd in stijl blijven. Hieronder laten we je meer weten over de dakramen in ons aanbod.

 

Dakraam met spijlen

Laten we beginnen met het meest traditionele dakraam: het dakraam met spijlen. Dit type dakraam heeft meestal een rechthoekige vorm en is voorzien van een rooster dat het glas in kleine vierkantjes of rechthoeken verdeelt. Het geeft een klassieke uitstraling aan je huis en past perfect bij oudere huizen of huizen in landelijke stijl.

 

Dakraam met ronding

Een dakraam met ronding is een geweldige optie als je een modernere uitstraling wilt geven aan je huis. Dit type dakraam heeft een gebogen vorm en geeft een unieke twist aan je dak. Het zorgt voor een speels effect en voegt wat extra karakter toe aan je huis.

 

Rechte dakramen

Een rechte dakraam is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een minimalistisch design. Het heeft een strakke en rechte vorm, waardoor het er strak en modern uitziet. Dit type dakraam is ideaal voor huizen met een minimalistische of moderne inrichting.

 

Dakramen voor leiendak

Een leiendak is een dakbedekking die bestaat uit leien. Het is een populaire optie voor huizen met een traditionele uitstraling. Als je een leiendak hebt, is het belangrijk om te kiezen voor een dakraam dat speciaal is ontworpen voor dit type dakbedekking. Gelukkig zijn er verschillende soorten dakramen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor leiendaken. Zo weet je zeker dat je dakraam perfect past bij de stijl van je huis.

 

Bestel direct

Bekijk ons complete aanbod dakramen en koop je dakraam online bij KempiQ. Het dakraam zal voor een echte eyecatcher zorgen in jouw woning. Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben gaan we ermee aan de slag. Kom gerust langs in onze showroom in Kesteren als je onze dakramen in het echt wilt bekijken. Heb je een vraag? Bel ons via 0488 759011 of stuur ons een mail via [email protected]. Wij helpen je graag.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.