Voor bouwaannemers

Beste Aannemer,


Wij willen ons als KempíQ aan u voorstellen en toelichten waarom wij voor u een partner kunnen zijn om mee samen te werken.

Wie zijn wij?
KempíQ richt zich op het leveren van specialistische bouwmaterialen die voorkomen bij de Kempische Bouwstijl. Door de jarenlange ervaring in het bouwen van woningen in de Kempische stijl weten wij als geen ander welke materialen en producten een perfecte match zijn en hoe deze toegepast kunnen en/of moeten worden. U zult nu wellicht denken, waarom zou ik willen bestellen bij KempíQ? U heeft wellicht overal connecties voor uw doorsnee materialen, beslagen, kozijnen en overige materialen. Dat is heel begrijpelijk, maar toch zijn wij ervan overtuigt dat wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. 

Alles voor de kempische bouwstijl
Onze kracht, en dus uw voordeel bestaat uit het gegeven dat wij het totale pakket voor het bouwen van een woning in de Kempische Bouwstijl kunnen aanbieden. U kunt samen met uw klanten langskomen in onze showroom, zodat u samen met uw klant inspiratie op kan doen en de sfeer van de bouwstijl kunnen beleven en product- en materiaalkeuzes kunnen maken. Dat heeft voor u en voor de klant natuurlijk een grote meerwaarde. Bij de Kempische Bouwstijl is het gevoel, de sfeer en de beleving erg belangrijk. De klant wil graag zien wat de mogelijkheden zijn en welke materialen en/of producten ze kopen. Veel producten kunnen we ook meteen uit voorraad leveren, dat betekent natuurlijk ook dat wanneer u bij ons langskomt in onze showroom, u deze producten meteen kunt meenemen.


Showroom


Wij denken met u mee in het bouwproces.
U kunt ons de bouwtekening sturen van de woning en wij doen de rest afhankelijk van uw wensen. Wilt u een kozijn bestellen? Wij kunnen ervoor zorgen dat het wordt geleverd met de daarbij horende hardstenen onder- en bovendorpels en de bijpassende luiken incl. beslag dat aansluit op de dorpels. Deze details hoeft u niet meer uit te zoeken, dat doen wij voor u!

Het bouwproces

Zakelijk account.
Wij begrijpen als geen ander dat het voor u ook financieel interessant moet zijn. U kunt in onze shop een zakelijk account aanmaken. Deze mogelijkheid is enkel voor bouwaannemers beschikbaar. Door vervolgens in te loggen kunt u zien dat wij hierin met u hebben meegedacht.

Enthousiast geworden? 
Wij zien enthousiast geworden en kijken er naar uit, om met u samen te werken! Heeft u nog meer informatie nodig, neem gerust contact op! 

Op naar een fijne samenwerking!

Registreer uw bedrijf