[email protected] | phone [email protected] | phone

Stalen producten kopen?

Op zoek naar ambachtelijk staalwerk om de puntjes op de ‘i’ te zetten? Dan bent u op het juiste adres! De stalen producten uit ons aanbod zijn op ambachtelijke wijze geproduceerd. Ontdek nu ons assortiment online of bezoek onze showroom in Kesteren!

Staalwerk voor een Kempische bouwstijl vindt u bij KempiQ

Een onderdeel van de Kempische bouwstijl is het werken met staal. Van staal zijn talloze producten te maken. Hieronder vertellen wij u meer over ons aanbod staalwerk. Het mooie aan werken met producten van staal is dat u met dit materiaal een echte eyecatcher creëert. Of het nu gaat om een stalen raam of deurbeslag. Het ziet er altijd prachtig uit. Losse details zorgen samen voor een mooi geheel. Onze stalen producten ontstaan uit ambachtelijk vakwerk. De artikelen worden geproduceerd met veel liefde en passie. Alle stalen producten die u op onze webshop vindt zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod.

     

Het juiste staalwerk voor uw Kempische woning

Bij KempiQ staat de tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze producten op één. In ons assortiment vindt u dan ook alleen de beste producten. We laten u graag kennismaken met ons aanbod ambachtelijk staalwerk:

  • Stalen ramen: Deze ramen brengen een authentieke en stijlvolle uitstraling met zich mee.
  • Ovale ramen: Wilt u net even wat anders voor uw woning? Bekijk dan de ovale ramen uit ons aanbod.
  • Dakvensters: Hier vindt u dakvensters in de Kempische stijl.
  • Muurankers: Bescherm uw woning tegen uitknikken door een muuranker te plaatsen. Ook zorgt dit element ervoor dat uw woning of gebouw verstevigt wordt en vergroot een muuranker het draagvermogen van de vloer.
  • Luikbeslag: Op zoek naar een handig element om uw luik mee te bedienen? Bekijk de luikbeslagen in de Kempische stijl van KempiQ.
  • Deurbeslag: Om de functionaliteit of het uiterlijk van uw deur te verbeteren kiest u het juiste deurbeslag. Een stijlvol accent wat de aanblik van uw deur helemaal af maakt.
  • Overige artikelen

 

Naast ambachtelijk staalwerk vindt u op onze webshop een ruim scala aan unieke materialen in de Kempische bouwstijl. Zo bieden wij ook verschillende vloeren en Belgische hardsteen elementen. Hulp nodig bij het samenstellen van uw woning? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

      

Waarom ambachtelijk staalwerk kopen bij KempiQ?

KempiQ is al meer dan 15 jaar specialist in de Kempische bouwstijl. In ons assortiment vindt u uitsluitend professioneel bouwmateriaal tegen een goede prijskwaliteitsverhouding. Op onze webshop is alles te vinden om zelf uw Kempische woning te realiseren. Daarnaast maken wij veel gebruik van hergebruikte bouwmaterialen waardoor u zeer milieuvriendelijk te werk kunt gaan. Wij bieden niet alleen producten in de Kempische stijl voor buiten maar ook voor binnen. Bekijk ons complete assortiment snel op onze webshop.

      

Bestel uw benodigdheden online

Heeft u het juiste staalwerk gevonden? Maak uw keuze en bestel de artikelen direct online of vraag een offerte aan. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Kesteren. Hier kunt u onze producten bekijken en vergelijken. Eén van onze specialisten staat voor u klaar mocht u hulp nodig hebben. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)344 48 40 30 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Wij helpen u graag verder!

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.