[email protected] | phone [email protected] | phone

Dak

Authentieke en rustieke dak elementen in de Kempische stijl

Als u zelf uw Kempische huis gaat bouwen bent u bij KempiQ aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle benodigdheden om uw dak in de Kempische stijl te realiseren. Met de dakpannen geeft u een authentieke uitstraling aan uw huis. Ook bieden wij hulpstukken, ramen en leien. Bekijk ons complete assortiment op deze pagina of kom langs in onze showroom in Kesteren.

 

Dak elementen van KempiQ

In ons aanbod bieden we verschillende authentieke en rustieke dak elementen. Bekijk ons assortiment online. Zo kunt u terecht bij ons voor de volgende producten in de Kempische stijl:

 

Dakpannen

De echte smaakmakers in de dakpannen branche zijn nieuwe dakpannen van Monier en Wienerberger. In ons assortiment vindt u verschillende type dakpannen van deze merken. Creëer een klassieke uitstraling op uw dak met de dakpannen in verouderde look. Voor een mooie en rustige uitstraling gaat u voor de dakpannen in nieuwe look.

 

Hulpstukken

Voor de afwerking van uw stijlvolle dak kunt u onder de categorie hulpstukken de juiste producten vinden. Hier vindt u gevelpannen zowel een linker als rechter uitvoering, dubbele welpannen en nok-, begin- en eindvorsten in diverse uitvoeringen.

 

Ramen

Op zoek naar een traditionele en authentiek stalen dakraam? Navigeer dan naar deze categorie van KempiQ. Wij bieden een ruim assortiment dakramen. Zo heeft u een ruime keuze en kiest u diegene die het best past bij uw woning. Gaat u voor een rechthoekig model of een model met een ronding?

 

Leien

Een andere manier om uw dak te bedekken is door leien te leggen. In ons assortiment vindt u alles om een authentiek leiendak aan te leggen. Zo bieden we verschillende natuurstenen en retro dakleien aan.

 

Bestel uw Kempische bouwmaterialen online

Heeft u de gewenste dak elementen gevonden? Plaats uw favoriet vervolgens eenvoudig in uw winkelwagen. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren. Hier kunt u onze producten in het echt bewonderen. Wij verwelkomen u graag. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)488 48 40 30 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.