[email protected] | phone [email protected] | phone

Dak

Met de dakpannen geeft u een authentieke uitstraling aan uw huis. Ook bieden wij hulpstukken, ramen en leien. Bekijk ons complete assortiment op deze pagina of kom langs in onze showroom in Kesteren!

Dak elementen van KempiQ

In ons aanbod bieden we verschillende authentieke en rustieke dak elementen. Bekijk ons assortiment online. Zo kunt u terecht bij ons voor de volgende producten in de Kempische stijl:

   

Dakpannen 

De keuze van dakpannen is essentieel voor het uiterlijk en de functionaliteit van uw dak. Bij KempiQ bieden we een diversiteit aan dakpannen van toonaangevende fabrikanten Monier en Wienerberger. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en esthetische diversiteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk dak. In ons assortiment vindt u verschillende type dakpannen van deze merken. Zo kunt u kiezen voor de traditionele charme van dakpannen in verouderde look, perfect voor het toevoegen van een rustiek en historisch karakter aan uw woning. Deze dakpannen zijn ideaal voor renovatieprojecten waarbij u de authentieke sfeer van het pand wilt behouden of voor nieuwbouwprojecten waarbij u een klassieke touch wilt geven. Daarnaast bieden we ook dakpannen in nieuwe look, die een schone, gestroomlijnde en moderne uitstraling aan uw dak geven.

   

Hulpstukken

Een dak is niet compleet zonder de juiste hulpstukken, die zowel functioneel als esthetisch van belang zijn voor een perfecte afwerking. Ons assortiment omvat daarom zowel linker- als rechter gevelpannen, perfect afgestemd op de vorm en stijl van uw dak. Naast deze essentiële onderdelen bieden we ook dubbele welpannen aan voor een unieke dakuitstraling en diverse nok-, begin- en eindvorsten die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van uw dak. Elk hulpstuk, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zorgt voor een duurzame en visueel aantrekkelijke afwerking, passend bij elke dakstijl. Ontdek ons uitgebreide assortiment en verrijk uw dak met de perfecte hulpstukken van KempiQ.

   

Dakramen

bij KempiQ vindt u een uitgebreid assortiment aan traditionele en authentieke dakramen, ontworpen om zowel uw interieur als exterieur te verrijken. Wij bieden u een diversiteit aan opties om uit te kiezen, zodat u altijd de perfecte match vindt voor uw woning. Of u nu op zoek bent naar een klassiek rechthoekig model dat naadloos integreert met uw dakstructuur of een elegant dakraam met een sierlijke ronding voor een unieke uitstraling, wij hebben het allemaal. Onze dakramen zijn niet alleen een visuele aanvulling op uw huis, ze bieden ook praktische voordelen zoals verbeterde lichtinval en ventilatie, wat bijdraagt aan een gezonde en aangename leefomgeving.

   

Leien

Een andere manier om uw dak te bedekken is door leien te leggen. In ons assortiment vindt u alles om een authentiek leiendak aan te leggen. Zo bieden we verschillende natuurstenen en retro dakleien aan.

   

Bestel uw Kempische bouwmaterialen online

Heeft u de gewenste dak elementen gevonden? Plaats uw favoriet vervolgens eenvoudig in uw winkelwagen. Wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren. Hier kunt u onze producten in het echt bewonderen. Wij verwelkomen u graag. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen!

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.