[email protected] | phone [email protected] | phone

Dakpannen

Dakpannen kopen in Kempische stijl

Als u een woning bouwt in de Kempische stijl, is het kiezen van de juiste dakbedekking van groot belang. Het dak is immers het meest cruciale onderdeel van uw huis dat u beschermt tegen de elementen en zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Daarom is het essentieel om te kiezen voor hoogwaardige dakpannen die duurzaam, betrouwbaar en esthetisch aantrekkelijk zijn.

 

Bij KempiQ kunt u rekenen op een uitgebreid assortiment dakpannen van topkwaliteit voor Kempische woningen. U bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het kopen van dakpannen. U vindt alles wat u nodig heeft voor de bouw van uw Kempische woning op onze webshop. Lees verder om meer te weten over onze dakpannen en bekijk ons complete aanbod.

 

Dakpannen kopen bij KempiQ

Bent u op zoek naar kwalitatieve dakpannen? Het aanbod van KempiQ is zeer uitgebreid. U vindt bij KempiQ dakpannen met een verouderde look en dakpannen met een nieuwe look. Binnen deze categorieën dakpannen zijn er verschillende keuzemogelijkheden. Ook zijn er veel varianten rood, bruin- en grijstinten verkrijgbaar. Van dakpannen met een verouderde look hebben wij een groot assortiment uit voorraad leverbaar. Natuurlijk heeft KempiQ niet alleen dakpannen voor uw woning. Zo hebben wij nog veel meer bouwmaterialen die thuishoren in de Kempische stijl. Denk hierbij onder andere aan:

Met trots kunnen wij zeggen dat KempiQ echt alles heeft om uw Kempische woning te bouwen. Wanneer u meer wilt weten over onze producten of heeft u vragen over het bouwen van een Kempische woning? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Verschillende soorten dakpannen

Er zijn verschillende soorten dakpannen beschikbaar die geschikt zijn voor Kempische woningen. De bekendste dakpannen zijn keramische dakpannen. Deze dakpannen zijn gemaakt van klei en worden al eeuwenlang gebruikt als dakbedekking. Deze dakpannen zijn duurzaam, bestand tegen vorst en hitte, en hebben een lange levensduur. Keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten, waardoor ze perfect toe te passen zijn bij elke Kempische woning.


Daarnaast zijn er leien dakpannen. Leien dakpannen zijn gemaakt van natuursteen en hebben een unieke uitstraling. Deze dakpannen zijn duurzaam, goed bestand tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Leien dakpannen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en passen perfect bij een klassieke Kempische woning.

 

Monier dakpannen

Monier dakpannen staan bekend als een merk dat staat voor kwaliteit. Monier is een van de grootste dakpannenproducenten ter wereld met fabrieken in Nederland en België. Bij Monier kunt terecht voor de typische, klassieke Hollandse dakpanmodellen, zoals de Oude Holle en de Verbeterde Holle. Deze sluiten perfect aan op de karakteristieke Hollandse en Kempische bouwstijl. Ook past Monier nog de eeuwenoude, geliefde en bewezen technieken toe, zoals patineren, verglazen en smoren.

 

Waar u op moet letten bij het kiezen van dakpannen:

Voordat u dakpannen gaat kopen is het verstandig om eerst na te denken over een aantal factoren waar u rekening mee moet houden. Hieronder worden de belangrijkste factoren besproken:

  • Klimaat: Bij het kiezen van dakpannen is het belangrijk om rekening te houden met de extreme weersomstandigheden, zoals hevige regenval, wind, sneeuw en vorst. Kies daarom voor dakpannen die bestand zijn tegen deze omstandigheden en een lange levensduur hebben.
  • Stijl: De stijl van uw woning is een belangrijke factor bij het kiezen van dakpannen. Kies dakpannen die passen bij de architectuur van uw huis en bijdragen aan de esthetische waarde van uw woning. KempiQ biedt een breed scala aan dakpannen die passen bij verschillende stijlen, van klassiek tot modern.
  • Kleur: De kleur van uw dakpannen heeft niet alleen invloed op de uitstraling van uw huis, maar kan ook bijdragen aan de energie-efficiëntie. Donkere dakpannen absorberen meer warmte, waardoor ze in de winter beter presteren, terwijl lichtere dakpannen beter zijn voor de zomer omdat ze de warmte reflecteren. Kies daarom een kleur die past bij de stijl van uw huis en bijdraagt aan de energie-efficiëntie.

 

Neem contact met ons op of bezoek onze showroom

Met welke dakpannen wilt u uw eigen Kempische woning laten bouwen? Wanneer u de juiste pan heeft gevonden, kunt u eenvoudig het gewenste aantal pallets direct bestellen in onze webshop. Bekijk ook onze andere Kempische bouwmaterialen, bijvoorbeeld gevelstenen, kozijnen, ambachtelijke staalwerk en vloeren. Zo maakt u het plaatje compleet.  Heeft u vragen over een product? Neem contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar [email protected]. Uiteraard ben u ook welkom in onze showroom in Kesteren om uw wensen te bespreken en inspiratie op te doen. Maak hiervoor een afspraak op de showroompagina, zodat we voldoende tijd hebben om u te adviseren.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.