[email protected] | phone [email protected] | phone

Vloeren

Authentieke vloer kopen voor Kempische woning

Op zoek naar een authentieke vloer voor uw Kempische woning? Dan zit u op deze pagina van KempiQ goed. Door middel van het leggen van de juiste vloer creëert u een mooie basis voor uw interieur. Gaat u voor een mooie visgraat vloer of staat een RAW stone vloer beter in uw interieur? Kies op deze pagina de vloer die u het meest aanspreekt. Plaats deze eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct.

 

Authentieke vloeren van KempiQ

Op deze pagina vindt u verschillende vloeren van verschillende materialen. Zo bieden wij vloer & wandtegels in verschillende formaten, PVC vloeren in visgraat, stroken of tegels, de populaire RAW stones, plinten en plintneuten aan. Ook voor schoonmaak & onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw landelijke of moderne Kempische woning compleet met een van onze prachtige vloeren. Wilt u de verschillende vloeren in het echt bekijken en vergelijken? Kom langs in onze showroom.

 

Waarom uw vloer bestellen bij KempiQ?

Wij van KempiQ zijn al meer dan 15 jaar specialist in de Kempische bouwstijl. Op onze webshop vindt u dan ook alleen de beste producten om uw Kempische woning te realiseren. De producten die wij aanbieden zoeken wij zorgvuldig uit. Zo bieden wij alleen de beste kwaliteit producten aan. Dit vinden wij erg belangrijk. Wij staan graag voor u klaar om met u mee te denken over de bouw van uw droomhuis of het leveren van de benodigde specialistische bouwmaterialen.  

                     

Leginstructies

Bij het grootste gedeelte van onze vloeren vindt u op de product pagina een legvoorschrift. Hierin leest u hoe u uw nieuwe vloer het beste kunt aanleggen, welke materialen en overige benodigdheden u nodig heeft. Bij vragen over het legvoorschrift of onderhoudsadvies mag u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 

Inspiratie opdoen?

Wilt u inspiratie opdoen voor uw Kempische woning? Bekijk dan onze inspiratie pagina en laat u inspireren door de Kempische bouwstijl. Op deze pagina vindt u verschillende Kempische huizen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren. Op deze pagina kunt u een afspraak inplannen, er staat dan één van onze specialisten voor u klaar.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen, wij zijn bereikbaar via +31 (0)488 48 40 30 of per e-mail via [email protected]. Wij helpen u graag.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.