logo

Ontwerp woning en bouwen met KempiQ

Wilt u een ontwerp voor een Kempische woning die aan al uw wensen voldoet? Bij KempiQ bent u aan het juiste adres voor zowel het ontwerp als de realisatie van deze woning. Wij werken samen met diverse gerenommeerde architecten die veel ervaring hebben in het ontwerpen van woningen in de Kempische bouwstijl. Samen met deze architect ontwerpt u uw droomhuis.

Vervolgens staat KempiQ voor u klaar om het ontwerp bouwtechnisch te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden. U krijgt hierbij advies van ons bouwteam, met kennis en ervaring uit de praktijk. Zij adviseren u over het gebruik van de materialen en kunnen uw bouwkundige vragen beantwoorden. Bij KempiQ werkt u vanaf het ontwerp tot en met de bouwkundige realisatie van uw droomhuis met een vast aanspreekpunt.

Bekijk ons stappenplanarrow

Ontwerp woning / levering specialistische bouwmaterialen

Bent u op zoek naar een ontwerp voor een Kempische woning en heeft u al een aannemer of bouwt u in eigen beheer? Het is bij KempiQ ook mogelijk om het ontwerp uit te laten voeren en vervolgens de unieke bouwmaterialen af te nemen. Voor het ontwerp van de woning werken wij samen met ervaren architecten in het ontwerpen van woningen in de Kempische bouwstijl.

Op basis van het definitieve ontwerp, kunnen wij een berekening maken van de materiaalkosten voor de woning. Als dit akkoord is bespreken we met u of met uw aannemer wanneer welke materialen geleverd moeten worden. Er kan na overleg gestart worden met de bouw, zodat u snel kunt genieten van uw droomhuis!

Afspraak makenarrow

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.