[email protected] | phone [email protected] | phone

Betaalmethoden

Bij KempíQ kunt u via de meest gebruikte betaalmethodes veilig en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Wij gaan vertrouwd om met uw privacy en maken gebruik van gegevensbescherming en een SSL certificaat om veilig te betalen. Heeft u vragen over het gebruik van onze betaalmethodes? Stuur gerust een e-mail naar [email protected].

U heeft de keuze uit de volgende betaal mogelijkheden:

  • Ideal: Betalen met iDEAL is veilig, snel en makkelijk! De volgende banken zijn bij iDEAL aangesloten: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en Yoursafe.
  • Bancontact:  Bancontact is de bekendste online betaalmethode voor klanten vanuit België. De betaling wordt eenvoudig afgerond in uw eigen internetbankieromgeving.
  • Sofort Banking: SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee eenvoudig betalingen kunnen worden uitgevoerd. De betalingen worden vanuit de eigen Sofort bankomgeving verwerkt.
  • Creditcard:  Bij KempiQ kunt u betalen met de Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat uw betaling veilig verloopt. De gegevens van uw creditcard gegevens worden via de SSL-methode versleuteld en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar de CVC code. Deze 3-cijferige code vind u op de achterkant van de creditcard.
  • Bankoverschrijving: Plaatst u liever een bestelling door handmatig het bedrag over te maken? Dit is mogelijk met de betaalmethode bankoverschrijving of Bank Transfer. U moet bij deze betaalmethode rekening houden met een mogelijk langere levertijd. Uw bestelling verwerken we als de betaling bij ons binnen is.
  • Betalen op rekening: Voor zakelijke klanten is betalen op rekening een mogelijkheid. Neem voor meer informatie contact met ons op. KempiQ is vrij om een aanvraag voor betaling op rekening zonder opgaaf van redenen te weigeren. Daarnaast dienen de eerste orders vooraf betaald te worden.

 

Bankgegevens KempíQ:

KempíQ B.V.
NL22 INGB 0006 2659 21

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.