[email protected] | phone [email protected] | phone

PVC vloeren

Waarom kiezen voor PVC vloeren? 

PVC vloeren zijn vervaardigd uit polyvinylchloride en bieden daardoor een perfecte mix van schoonheid en praktische bruikbaarheid. Door te kiezen voor PVC vloeren ervaart u de volgende voordelen:  

 

  • Slijtvast: Duurzaamheid is een kernkenmerk van PVC vloeren. Ze zijn bestand tegen slijtage en krassen, waardoor ze jarenlang hun schoonheid behouden. Dit maakt ze ideaal voor intensief gebruikte ruimtes in uw huis.
  • Geluiddempend: Geniet van rust en comfort met de geluiddempende eigenschappen van PVC vloeren. Ze absorberen geluid waardoor ze ideaal zijn voor appartementen of huizen met meerdere verdiepingen.
  • Waterbestendig: De waterbestendigheid van PVC maakt deze vloeren geschikt voor ruimtes zoals badkamers en keukens. Gemorst? Geen probleem! Uw vloer zal er niet onder lijden.
  • Passend bij de Kempische stijl: Of u nu de charme van een klassieke kempische woning wilt behouden of een moderne toets wilt toevoegen. De subtiele elegantie en natuurlijke uitstraling van onze PVC vloeren sluiten naadloos aan bij de kempische stijl.
  • Makkelijk te onderhouden: PVC vloeren staan bekend om hun gebruiksgemak als het gaat om schoonmaak en onderhoud.  

  

Hoe onderhoud je een PVC vloer?  

Een PVC vloer is dus gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. De slijtvaste toplaag zorgt er namelijk voor dat de vloer minder kwetsbaar is en bij intensief huishoudelijk gebruik een lange levensduur heeft. Alle PVC vloeren bij KempiQ hebben een matte afwerking met een 0,55mm toplaag. Hierdoor bestaat het onderhouden van de vloer alleen uit regelmatig stofzuigen en dweilen. Daarnaast is het aan te raden om viltjes onder meubels te gebruiken, zo voorkomt u krassen! 

 

 

Soorten PVC Vloeren bij Kempiq 

Bij KempiQ begrijpen we dat ieder huis uniek is en dat de keuze voor een vloer persoonlijk is en afgestemd moet zijn op uw stijl en behoeften. Daarom hebben we een veelzijdige collectie PVC vloeren die naadloos aansluiten bij de kempische stijl, of u nu houdt van traditioneel of modern: 

 

  • Visgraat PVC vloer: Deze prachtige vloeren brengen een klassiek en elegant patroon in uw woning. Het tijdloze visgraatmotief past prachtig in zowel hedendaagse als traditionele interieurs en biedt een charmante touch die de kempische stijl accentueert. 
  • Stroken PVC vloer: Voor diegenen die houden van een strak en uniform uiterlijk, biedt onze collectie Stroken PVC vloeren een perfecte oplossing. Deze vloeren geven uw ruimte een gestroomlijnde en rustige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren, passend bij elk interieur. 
  • Tegels PVC Vloer: Wilt u een robuuste en stijlvolle uitstraling? Onze Tegels PVC vloeren zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van steen na te bootsen. Ze bieden een luxe en duurzame optie die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes waar een stijlvolle en waterbestendige vloer gewenst is. 

 

 

PVC vloer kopen bij KempiQ? 

Klaar om een PVC vloer te kopen die uw interieurdroom tot leven brengt? Ontdek ons assortiment nu en maak uw huis compleet met authentieke PVC vloeren van KempiQ. Bekijkt u de vloeren liever in het echt? U bent van harte welkom in onze showroom! 

 

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)344 48 40 30 of een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag! 

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.