[email protected] | phone [email protected] | phone

Kempisch huis bouwen?

Kempisch huis laten bouwen?

Wilt u een kempisch huis bouwen en bent u op zoek naar geschikt bouwmateriaal? Doe dat dan bij KempiQ! KempiQ biedt een compleet aanbod aan kempische bouwmaterialen voor uw kempische huis. Zo vindt u in de webshop prachtige stenen, daken, vloeren en allerlei andere bouwmaterialen compleet in kempische stijl!

Waarom bij KempiQ uw kempische bouwmaterialen kopen?

Als u op zoek bent naar kempische bouwmaterialen dan bent u bij KempiQ aan het juiste adres! KempiQ biedt uitsluitend professioneel bouwmateriaal tegen een goede prijskwaliteitsverhouding. De kosten voor een woning in kempische stijl zijn geheel afhankelijk van uw wensen en situatie. Komt u er niet helemaal uit? Onze experts staan voor u klaar om u te helpen met deskundig advies of kom eens langs in de showroom voor meer inspiratie.

KempiQ ruime ervaring met kempische woningen

Wanneer u op zoek bent naar een partij die veel ervaring heeft in de kempische bouwstijl… dan zit u goed bij KempiQ. Met meer dan 15 jaar ervaring weten ze precies wat bij elkaar past en hoe de kempische stijl gecreëerd moet worden. Bent u benieuwd naar de bouwkosten vraag dan geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan.

Waarom kiezen voor een kempische stijl?

Als u van een rustige en authentieke uitstraling houdt. Dan is deze bouwstijl zeer geschikt voor u! In deze stijl wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals: bakstenen, natuurstenen en/of hout. Deze stijl maakt het mogelijk duurzaam te bouwen en installeren. Het is dus ook nog eens een milieuvriendelijk alternatief.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag over een kempisch huis laten bouwen of hebt u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar: [email protected]. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren en bekijk onze prachtige bouwmaterialen. Maak vooraf een afspraak op de showroompagina. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.