[email protected] | phone [email protected] | phone

Inspiratie over muurankers

  • Geplaatst op
Inspiratie over muurankers

Muurankers maken het buitenaanzicht van uw Kempische woning helemaal af. De officiële functie van een muuranker is om balken en stijlen aan een muur te bevestigen. Dit voorkomt het uitwijken van de muur. Tegenwoordig wordt dit element vooral toegepast als decoratieve functie. Een muuranker bevestigen op een muur straalt bepaalde klasse en luxe uit. Een muuranker wordt ook wel een gevelanker genoemd. Weet jij nog niet wat voor soort muuranker geschikt is voor jouw woning? Dan inspireren we je graag. Lees snel verder.

 

De mooiste gevelankers van KempiQ

In ons aanbod vindt u verschillende soorten muurankers. Alle muurankers zijn op authentieke wijze gemaakt in de smederij waar liefde voor het ambacht hoogtij viert. Om u te inspireren laten we u graag kennismaken met een aantal opties.

 

Rechte muurankers

Zo bieden we verschillende rechte zwarte smeedijzeren muurankers in een breed aanbod maten. Wat vindt u van de Muuranker decoratief smeedijzer zwart 45cm recht met krul? Met dit muuranker zit u altijd goed. Een variant die op deze lijkt is Muuranker decoratief smeedijzer zwart 60cm met gesplitste krul. Deze variant heeft als speels effect de gesplitste krul.

 

Ronde muurankers

Bent u niet zo’n fan van rechte vormen? Dan hebben wij ook een breed aanbod muurankers met ronde elementen. Zo bieden we de Muuranker decoratief smeedijzer muuranker zwart hoefijzer 15cm. Deze is prachtig toepasbaar in de nok van een dak. Een ander uniek muuranker uit ons aanbod is de Muuranker decoratief smeedijzer zwart vlinder 75cm.

 

Wilt u meer weten over de voordelen van muurankers? Bekijk dan dit blog

Aanvullende producten

Het plaatje helemaal compleet maken? Voeg dan stalen ramen en ander ambachtelijk staalwerk toe aan uw woning. Een stalen raam geeft een compleet ander aanbeeld aan uw woning. De ramen zien er prachtig uit, maar zijn ook zeker tijdloos en ogen exclusief. In ons aanbod vindt u ook ambachtelijk staalwerk als ovale ramen, dakvensters, luikbeslag, deurbeslag en overige artikelen. Verwerk deze producten in uw woning voor een compleet afgewerkt beeld.

 

Bestel online

Heeft u een muuranker gevonden die voldoet aan uw wensen? Plaats deze eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct. Maak het plaatje compleet door stalen ramen en ander ambachtelijk staalwerk mee te bestellen. Heeft u een vraag over een product uit ons assortiment of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat voor u klaar mocht u hulp nodig hebben. Wij zijn bereikbaar per telefoon via 0488-759011 of per telefoon via [email protected]. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Kesteren.