[email protected] | phone [email protected] | phone

De voordelen van muurankers

  • Geplaatst op
De voordelen van muurankers

Bij KempiQ vindt u alles voor uw Kempische woning. Tot in de kleinste detail kunt u uw woning helemaal af maken. Zo vindt u bij ons ook muurankers. U herkent ze misschien wel van vroeger, waar ze vooral zichtbaar waren op oude boerderijen. Ze verbinden van oorsprong namelijk de houten constructieonderdelen van een gebouw met de muren. Tegenwoordig worden ze vooral ter decoratie gebruikt. In dit blog van KempiQ vertellen we u meer over de voordelen van muurankers, ook wel gevelankers genoemd.

 

1. Gevelankers stralen luxe uit

Zoals we hierboven al noemde worden gevelankers tegenwoordig niet meer gebruikt om muren te verbinden aan een constructie. De taak van een muuranker tegenwoordig is decoratie toevoegen aan een woning. Zo zorgt een muuranker ervoor dat uw woning luxe uitstraalt.

 

2. Ze hebben een hoge sfeer waarde

We gaven al aan dat muurankers vroeger vooral op oude boerderijen te vinden waren. Dit gaf de woning een prachtig aanzicht en zorgde voor een bepaalde sfeer waarde. Tegenwoordig is die niet anders. Een woning krijgt gelijk een ander aanzicht na het plaatsen van gevelankers. Wij van KempiQ vinden het prachtig om hiermee te werken.

 

3. Muurankers zijn licht

Een ander groot voordeel van muurankers is dat ze licht en makkelijk toepasbaar zijn. Voelt het alsof uw huis nog niet helemaal af is? Voeg dan prachtige gevelankers toe voor de finishing touch. U zult zien dat dit uw woning helemaal af maakt. De muurankers zijn makkelijk te monteren. De montage instructie vindt u op de product pagina van het gewenste product.

 

4. Onze gevelankers zijn van hoge kwaliteit

De muurankers die u in ons assortiment vindt zijn van hoge kwaliteit. Ze worden namelijk op authentieke wijze gemaakt in de smederij. Liefde voor het ambacht viert hier hoogtij. Ze zijn allemaal gemaakt van massief ijzer. Daarnaast zijn ze behandeld met antiroest.

 

Nu u de voordelen weet kunt op deze pagina de verschillende soorten uit ons assortiment bekijken. Wilt u graag geïnspireerd worden? Lees dan dit blog over inspiratie over muurankers.

 

Bestel direct

Heeft u het gevelanker gevonden die aan uw wensen voldoet? Plaats deze dan eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen via 0488 – 75 90 11 of stuur een mail via [email protected].

Wij verwelkomen u ook graag in ons inspiratiehuis. Maak hiervoor graag een afspraak op deze pagina.