[email protected] | phone [email protected] | phone

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Hardstenen spuwer klein model

Deze hardstenen spuwer is een stijlvol model met een robuust design. Uw woningaanzicht wordt mede bepaald door de details. Hierbij mag een mooie spuwer natuurlijk niet ontbreken. Deze spuwer is een  natuurproduct en zien we veelal terug bij de Kempische bouwstijl. 

Bij deze spuwer zijn hoogwaardige en duurzame materialen toegepast. In combinatie met de moderne hedendaagse technieken, beproefd vakmanschap op authentieke wijze en een handmatige afwerking is er niet alleen sprake van kwalitatief hoogwaardige materialen, maar ook een prachtige met de hand gerealiseerde eindafwerking.

De spuwers, soms ook wel ossenogen genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het hardsteen is duurzaam en ook makkelijk te monteren. Een spuwer zorgt ervoor dat water niet langs de gevel op loopt, zodat de gevel niet vies wordt of waterschade oploopt. 

Specificaties:

  • Materiaal: Origineel Belgisch hardsteen
  • Standaard blauw geschuurd
  • A-kwaliteit product
  • Afmetingen 12*12*10.2 cm
  • Voorzien van waterhol aan onderzijde (voor ideale waterafvoer)

 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.