[email protected] | phone [email protected] | phone

Buitendeuren kopen?

Een buitendeur is het eerste wat mensen zien, speelt een cruciale rol in de isolatie van uw woning en biedt het bescherming tegen weer en wind. Bekijk ons ruime aanbod aan buitendeuren en bestel eenvoudig online!

Verschillende soorten buitendeuren

Uw huis heeft verschillende buitendeuren nodig, elk met een eigen doel:

  • Voordeuren: Het visitekaartje van uw woning. Of u nu kiest voor een voordeur met kozijn of een voordeur zonder kozijn, deze deur vertelt veel over uw persoonlijke smaak.
  • Terrasdeuren: Passende terrasdeuren zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, en laten natuurlijk licht en frisse lucht uw woonruimte binnen.
  • Garagedeuren: Meer dan alleen functionaliteit, bieden garagedeuren bescherming voor uw voertuig en opgeslagen items.
  • Overige buitendeuren: Of het nu gaat om de achterkant van het huis, een schuur, of een tuinhuisje, onze buitendeuren met kozijn maken het verschil en geven uw huis een kempische uitstraling.

     

Waar moet u op letten bij het kopen van een buitendeur?

Bij het kiezen van een voordeur zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo is het belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen van de deur, zodat deze past binnen de beschikbare ruimte. Ook de stijl van de deur is belangrijk: kies een voordeur die past bij de stijl van uw woning. Daarnaast zijn er verschillende materialen beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Denk aan hout, kunststof, aluminium of staal. Ook de veiligheid is een belangrijk aspect: kies voor een deur met goede sloten en eventuele andere beveiligingsmaatregelen. En vergeet tot slot niet te kijken naar de isolatiewaarde van de deur, zodat deze bijdraagt aan een goede isolatie van uw woning.

      

Welk materiaal buitendeur is het beste?

Als het gaat om het materiaal van uw buitendeur, heeft u verschillende opties. Hout is een natuurlijk en isolerend materiaal, dat zorgt voor een warme uitstraling. Kunststof is een onderhoudsarme optie die goed isoleert en beschikbaar is in verschillende kleuren en stijlen. Aluminium is een modern en duurzaam materiaal dat niet roest en weinig onderhoud nodig heeft. En staal is de meest veilige optie, die bovendien een industriële uitstraling geeft aan uw woning.

      

Buitendeuren kopen bij KempiQ

Met ons brede assortiment aan stijlvolle en functionele buitendeuren vindt u gegarandeerd een deur die naadloos aansluit bij uw wensen en de uitstraling van uw woning. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bekijk snel ons ruime assortiment, uw droomdeur wacht op u!

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.