[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Interieur RAW Stones type Terpstra

Offerte aanvragen

Interieur RAW Stones type Terpstra

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

arrow
arrow

Vragen over dit product?

Ontvang live advies viaWhatsapp

Kom langs in ons inspiratiehuis en bewonder al onze kempische producten.

Plan een showroombezoek arrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

RAW Stones type Terpstra

Raw Stones zijn ontzettend populair. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, maar type Terpstra is er één die er voor veel mensen uitspringt. Deze tegels zijn met de hand vervaardigt van natuurlijke  materialen. Deze stenen zijn bij uitstek geschikt om meer sfeer en warmte aan uw woning toe te voegen. De karaktervolle stenen worden al eeuwenlang gebruikt en bij KempíQ kunnen we ze in variërende afmetingen leveren!

Welke kleuropties zijn er voor RAW Stones Terpstra?

RAW Stones Type Terpstra biedt verschillende kleuropties, waardoor u de vrijheid heeft om een vloer te kiezen die perfect past bij uw interieur. Deze stenen zijn beschikbaar in zeven diverse kleurencombinaties, u kunt ze zien op een van de afbeeldingen bij het product hierboven. U heeft de keuze uit de volgende kleurschakeringen:

 • Concrete
 • Mud
 • Clay
 • Volcano
 • Fossil
 • Minural
 • Tunder

Afmetingen RAW Stones Terpstra

De RAW Stones Type Terpstra zijn ontworpen met variërende afmetingen die zorgen voor een dynamisch en aantrekkelijk patroon in elke ruimte. De breedte van deze stenen varieert tussen 9 cm en 14 cm, terwijl de lengte varieert tussen 17 cm en 22 cm. Deze verschillende groottes maken het mogelijk om ze in diverse legpatronen te plaatsen, wat zorgt voor een unieke en speelse uitstraling. 

De voordelen van RAW Stones Terpstra op een rijtje

 • Geschikt voor vochtige ruimtes (niet voor natte ruimtes)
 • Slechts 8-10mm dik
 • Duurzame en slijtvaste vloer
 • Eenvoudig te reinigen en onderhouden
 • Uniek doordat deze met de hand zijn vervaardigt
 • Origineel Nederlands product
 • Lichtgewicht en daardoor geschikt voor vele toepassingen

Kunnen RAW Stones Terpstra gecombineerd worden met vloerverwarming?

RAW Stones Terpstra zijn uitstekend geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Dankzij hun robuuste en thermisch geleidende eigenschappen, kunnen deze stenen efficiënt warmte verspreiden, wat bijdraagt aan een gelijkmatige en aangename warmte in de ruimte. Zo zijn de RAW Stones niet alleen een stijlvolle maar ook een praktische keuze!

Het leggen van RAW Stones Terpstra

Het leggen van RAW Stones Type Terpstra is een nauwkeurige klus die precisie vereist om het gewenste resultaat te bereiken. Gezien de complexiteit van het legproces raden wij aan om gebruik te maken van onze professionele legservice. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer correct en vakkundig wordt geïnstalleerd, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en schoonheid van het eindresultaat. Voor degenen die toch zelf de uitdaging willen aangaan, bieden we gedetailleerde leginstructies aan in een PDF-bestand dat u onderaan de productpagina kunt vinden.

RAW Stones Terpstra kopen bij KempíQ!

Omdat het productieproces volledig in eigen beheer is wordt er maatwerk geleverd zodat de vloer volledig naar uw wens wordt samengesteld. Op deze manier krijgt u een unieke vloer met karakteristieke en warme uitstraling. Houdt u er wel rekening mee dat door gebruik van natuurlijke producten er mogelijke tintverschillen kunnen ontstaan. Houdt u er wel rekening mee dat door gebruik van natuurlijke producten er mogelijke tintverschillen kunnen ontstaan. Heeft u interesse? Bestel dan eenvoudig online of neem contact met ons op. Onze specialisten nemen graag de tijd om een vrijblijvende offerte voor u op te stellen!

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.