[email protected] | phone [email protected] | phone

Ramen & Kozijnen

Bent u op zoek naar (raam) kozijnen van hoge kwaliteit met een voordelige prijs? Dan bent u bij KempiQ aan het juiste adres! KempiQ biedt uitsluitend professioneel bouwmateriaal tegen een goede prijskwaliteitsverhouding!

Kwaliteit raamkozijnen van KempiQ op maat

Bij KempiQ hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze producten. Laat u raamkozijnen op maat maken? Dan komt hier wat bij kijken. Vooraf bespreken we uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie. Wanneer u akkoord gaat, gaan we met uw raamkozijnen aan de slag. Op deze manier zorgen we ervoor dat we volledig aan uw wensen kunnen voldoen en we u snel en veilig voorzien van uw raamkozijnen.

    

Voordelen van (houten) raamkozijnen

Raamkozijnen bieden vele voordelen. Hieronder hebben we een aantal voor u op een rij gezet:

  • Wanneer u na een aantal jaar een andere look wil creëren is dat mogelijk. Raamkozijnen zijn namelijk gemakkelijk te schilderen. Zo kunt u wanneer u wilt, zonder al te veel gedoe een andere uitstraling creëren.
  • Houten raamkozijnen dienen als zeer goede isolatie.
  • Houten raamkozijnen geven een klassieke sfeer en past bij iedere woning of pand.

In onze webshop hebben we prachtige raamkozijnen en allerlei andere bouwmaterialen compleet in kempische stijl! De Kempische bouwstijl is een unieke architectuurstijl dat zijn oorsprong vindt in de Kempen in België. In Nederland wordt deze architectuurstijl als een nieuw genre beschouwd.

    

Neem contact met ons op

Wilt u nieuwe raamkozijnen kopen? Kom dan eens langs in onze showroom. Hebt u een vraag over de kosten voor het laten installeren van raamkozijnen of hebt u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via +31 (0)488 48 40 30 of stuur een e-mail naar [email protected].

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.