[email protected] | phone [email protected] | phone

Binnendeuren

Online binnendeuren kopen?

Om uw inrichting helemaal af te maken plaatst u binnendeuren voor de laatste finishing touch van uw woning. Bij KempiQ bent u aan het juiste online adres wat betreft online deuren kopen. Naast dat de deuren een boost geven aan uw interieur zorgen ze er ook nog eens voor dat de warmte in de kamer blijft hangen. KempiQ biedt deuren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.  Al 15 jaar de specialist in de Kempische bouwstijl. Bekijk ons gehele assortiment op KempiQ.nl.

 

Industriële binnendeur

Voor wat voor soort deur gaat u? In ons ruime assortiment bieden we verschillende industriële staallook binnendeuren van hoge kwaliteit. De deur is een prachtige eyecatcher en komt veel voor in de hedendaagse (nieuwbouw) woningen. Door het materiaal past hij in ieder interieur. De ramen in de deur zorgen voor een doorkijk en meer licht naar de andere kamer(s). Deze deuren zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

 

Houten binnendeur

Wanneer u op zoek bent naar een houtendeur kunt u ook terecht bij KempiQ. Gaat u liever voor een houten deur met glas of voor een geheel houtenbinnendeur? In ons assortiment bieden we verschillende soorten houten binnendeuren. Ga bijvoorbeeld voor de witte deur met glazen panelen of voor de ruw geborstelde eiken fineer binnendeur. Een houtendeur zorgt voor een luxueuze uitstraling en geeft een boost aan uw interieuruitstraling. Verkrijgbaar in verschillende maten. Kies uw favoriet en bestel online uw deur.

 

Bestel direct

Uw deur online gevonden bij KempiQ? Plaats deze in uw winkelwagen en bestel gemakkelijk en snel. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of wilt u de binnendeuren in het echt bewonderen? Dan kunt u langskomen in onze showroom of contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij helpen u graag.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.