[email protected] | phone [email protected] | phone

Dakpannen nieuwe look

Dakpannen nieuwe look kopen

Nieuwe dakpannen kopen voor uw woning of bouwproject? Dan kunt u terecht bij KempiQ. In onze webshop vindt u alle bouwmaterialen om een woning te bouwen in de geliefde Kempische stijl. Deze dakpannen met een nieuwe look passen heel goed bij deze mooie bouwstijl. Bekijk direct welk type dakpan aansluit bij uw wensen. Vervolgens kunt u de gewenste hoeveelheid heel eenvoudig online bestellen. Gebruikt u liever dakpannen met een verouderde look? Ook die vind u in ons uitgebreide aanbod dakpannen.

 

Keramische dakpannen

Op deze pagina vind je ons complete aanbod met dakpannen met een nieuwe look. Door zijn royale formaat geeft hij daken een exclusief uiterlijk en levert hij een rustig dakbeeld. In onze collectie zijn zowel vlakke als holle modellen te vinden. De meeste modellen die wij aanbieden zijn keramische dakpannen. Deze dakpannen zijn gemaakt van klei. Dit type pan is van hoge kwaliteit en heeft een zeer lange levensduur. Keramische dakpannen zijn verkrijgbaar in diverse kleurnuances, van oranje/rood tot taupe, grijze en zwarte pannen. Ook is er een ruime keuze in verglaasde keramische dakpannen, ook wel geglazuurde dakpannen genoemd.

 

Nieuwe dakpannen voor iedere wens

Naar welk type nieuwe dakpannen bent u op zoek? Door het ruime aanbod van KempiQ is er voor iedere wens een passend model te vinden. Er is keuze uit onder andere verschillende kleuren en materialen. Daarnaast kunt u selecteren op de stijl die u wenst. Ga bijvoorbeeld voor een strakke moderne look of kies juist een klassieke of landelijke pan. Mooie merken van nieuwe dakpannen die wij onder andere aanbieden zijn Monier en Wienerberger. Advies nodig bij het maken van een keuze? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie via +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar [email protected].

Plaats een bestelling

Welke nieuwe dakpannen wilt u gebruiken voor uw nieuwe huis of bouwproject? Bekijk de vele mogelijkheden, kies uw favoriet en bestel deze in de gewenste hoeveelheid eenvoudig online. Wij zorgen voor een snelle bezorging bij u op locatie. Voor een impressie van de dakpannen kun je ook een bezoek brengen aan onze mooie showroom in Kesteren. Voor een bezoek kunt u op onze showroompagina een afspraak inplannen.

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.