[email protected] | phone [email protected] | phone

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Belgische Arduin hardstenen plantenbak / bloempot vierkant modern Woodlook

Vierkante bloempot / plantenbak. De Arduinen bloempotten en plantenbakken zijn een echte blikvanger op je terras of aan je voordeur. Onze bloempotten en plantenbakken in Belgische blauwe hardsteen bestaan in alle vormen en maten. In het keuzemenu kunt u kiezen uit de standaardmaten.  

In combinatie met de moderne technieken, vakmanschap op authentieke wijze en een handmatige afwerking is er niet alleen sprake van kwalitatief hoogwaardige materialen, maar ook een prachtige met de hand gerealiseerde eindafwerking. 

De plantenbak is vorst-en weersbestendig waardoor deze het hele jaar buiten kan staan. Daarnaast is de onderplaat rondom smaller gemaakt om het water voldoende af te kunnen voeren. 

*Deze plantenbak kan in elke gewenste maat geproduceerd worden. Maatwerk vervaardigen we in eigen beheer met behulp van een modern machinepark. Voor maatwerk, neem gerust contact op met 1 van onze specialisten.

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.