[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Moso Bamboo Rhombus duurzame gevelbekleding

Offerte aanvragen

Moso Bamboo Rhombus duurzame gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Moso Bamboo is een prachtige houten gevelbekleding welke veel voordelen kent. Het hout vergrijst namelijk op een natuurlijke wijze, wat resulteert in een prachtig eind resultaat. U kunt dit ook zien op afbeelding 6. Door de hoge dichtheid van het hout neemt het nauwelijks water op en droogt het zeer snel. Algen en schimmels maken hierdoor nauwelijks kans, wat weer resulteert in weinig onderhoud. 

Moso Bamboo Rhombus geeft een unieke look aan uw gevel. Dankzij het unieke proces wat het hout heeft doorstaan heeft het Moso bamboe hout een zeer hoge duurzaamheidsklasse. Daarbij heeft het bamboe ook nog eens hoge brandveiligheidsklasse bereikt zonder dure en milieuvervuilende brandvertragers.

Meerdere varianten van Moso Bamboo Rhombus hout

Het Rhombus profiel is beschikbaar in 3 varianten, we hebben het triple profiel, hierbij zijn 2 groeven in de plank gefreesd. Het dubbel profiel heeft 1 groef in de plank en het enkel profiel is 1 plank en bevat geen groeven. De planken zijn standaard 20mm dik en 137mm breed. De planken worden geleverd in een lengte van 1850mm. De Rhombus variant is te monteren met Cobra clips of te schieten met RVS spijkers/ nieten. Er kunnen zwarte vlekjes ontstaan op het bevestigingspunt. Een kopkantsealer zorgt ervoor dat vocht niet kan indringen.

De prijs wordt per m2 weergegeven! 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.