[email protected] | phone [email protected] | phone

Luiken

Luiken

Zoekt u passende luiken voor uw woning in Kempische stijl? Bij KempiQ bent u aan het juiste adres voor diverse modellen luiken. Een luik is een belangrijk onderdeel van het geheel om uw gevel vorm te geven. Luiken geven een mooie, luxe of landelijke uitstraling aan uw woning. Daarnaast zijn luiken ook nog eens functioneel. De luiken houden de warmte buiten in de zomer en in de winter houden luiken de warmte juist binnen. De luiken aan de gevel moeten matchen met de bouwstijl. Het is belangrijk om zorgvuldig te bepalen welk luiktype bij uw woning past. Voor de Kempische bouwstijl hebben wij een aantal types voor u geselecteerd om de juiste uitstraling te krijgen. 

 

Raamluiken in diverse uitvoeringen

Wij bieden onze raamluiken aan in hardhout materiaal waarbij er een keuze gemaakt kan worden uit verschillende houtsoorten en modellen. Bij KempiQ werken wij met A-kwaliteit materialen en verzagen alles in de fabriek op elke gewenste maat. Vervolgens zijn de raamluiken klaar om te maken tot een prachtig afgewerkt eindproduct. Al onze producten worden voorzien van een grondlak(blank) of grondverf. De standaardkleuren grondverf zijn grijs of wit. De afwerking van de raamluiken kan naar wens recht of met een ronding uitgevoerd worden.

 

Louvre luiken

Bent u op zoek naar passende Louvre luiken voor uw woning? Wij leveren verschillende modellen Louvre luiken, die op maat voor uw geproduceerd worden. Louvre luiken geven uw woning een speciale uitstraling en zijn daarnaast nog eens erg handig om meer of minder zonlicht binnen te laten. Is het voor u moeilijk om de juiste keuze te maken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u inspiratie opdoen en advies krijgen van onze specialisten. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)488 75 90 11 of stuur een e-mail naar [email protected].  

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.