[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Thermo Ayous Rhombus houten gevelbekleding

Offerte aanvragen

Thermo Ayous Rhombus houten gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Thermo Ayous is een snelgroeiend, tropisch zachthout en komt uit Afrika. Doordat er geen knoesten of kwasten in het hout te vinden zijn, geeft dit een zeer rustige uitstraling. Hiermee maakt u uw woning helemaal af en is het hout de perfecte finishing touch. Het hout is gebakken met groene stroom en stoom, dit gebeurt in Nederland en België. Dit resulteert in een lange houdbaarheid en een zeer duurzaam houtsoort. 

Unieke look met het Thermo Ayous Rhombus hout

Thermo Ayous Rhombus houten gevelbekleding geeft een unieke look aan uw gevel. Het Rhombus profiel is beschikbaar in 3 varianten, we hebben het triple profiel, hierbij zijn 2 groeven in de plank gefreesd. Het dubbel profiel heeft 1 groef in de plank en het enkel profiel is 1 plank en bevat geen groeven. De planken zijn standaard 20mm dik en 137mm breed. De planken worden geleverd in een lengte van 1850mm. De Rhombus variant is te monteren met Cobra clips of te schieten met RVS spijkers/ nieten. Er kunnen zwarte vlekjes ontstaan op het bevestigingspunt. Een kopkantsealer zorgt ervoor dat vocht niet kan indringen.

De prijs wordt per m2 weergegeven! 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.