[email protected] | phone [email protected] | phone

Deur- en raambeslag

Raam- en deurbeslag kopen

Voor een perfecte afwerking kiest u voor het raam en deurbeslag van KempiQ. Wij verkopen alles voor uw Kempisch bouwproject. Met ons raam en deurbeslag bedient u uw ramen en deuren op een stijlvolle manier. Met onze producten wordt functionaliteit en een mooi design gecombineerd. Bekijk op deze pagina al onze producten en kies uw favoriet.

 

Deurbeslag

In ons assortiment bieden we alles ten behoeve van uw deur, zo ook deurbeslag. Kies gemakkelijk de stijl van het gewenste product door onze filters te gebruiken. Gaat u voor een moderne, klassieke, traditionele of toch industriële uitstraling? Ook bieden we een ruime keuze aan afwerkingen en materialen. Kies uw favoriete deurbeslag en bestel deze eenvoudig online.

 

Raambeslag

Voor raambeslag in de Kempische stijl bent u ook bij ons aan het juiste adres. Het geeft de finishing touch aan uw raam. Kies uw product om het raam te openen, sluiten en op slot te doen. Ontdek het veilige, functionele en mooie raambeslag van KempiQ.

 

Hang en sluitwerk

Bent u op zoek naar een scharnier of slot voor uw deur? Bekijk ons assortiment hang en sluitwerk. In ons assortiment bieden we verschillende soorten en maten. Met onze filters kunt u gemakkelijk zoeken naar het juiste product.

 

Waarom KempiQ?

Bij KempiQ bieden we alle bouwmaterialen om zelf uw Kempische woning te realiseren. De producten die u in onze webshop vindt zijn van de hoogste kwaliteit. Wij vinden klanttevredenheid en het bieden van een hoge kwaliteit namelijk erg belangrijk. Het selecteren van de beste producten doen wij dankzij onze ruim 15 jaar kennis. Zo weten we welke materialen het meest geschikt zijn. Wij bieden niet alleen materialen voor de buitenkant van uw Kempische huis aan, maar ook voor de binnenkant. Neem een kijkje op onze webshop en ontdekt ons complete assortiment of kom langs in onze showroom in Kesteren.

 

Bestel uw Kempische bouwmaterialen online

Kies op onze webshop de producten uit voor uw Kempische woning. Plaats deze eenvoudig in uw winkelwagen en bestel direct. Met onze snelle levering heeft u uw bestelling zo in huis. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom in Kesteren. Hier bieden wij de mogelijkheid om onze producten te bekijken en vergelijken. Wist u dat het ook mogelijk is om door KempiQ uw woning te laten bouwen? Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)488 48 40 30

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.