[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Thermo Fraké Rhombus houten gevelbekleding

Offerte aanvragen

Thermo Fraké Rhombus houten gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Thermo Fraké is een prachtig houtsoort, het hout wordt ook wel Afrikaans Eiken genoemd. Het snelgroeiende hout is na het bakken mooi bruin van kleur. Dit komt doordat tijdens het proces van het bakken de suikers in het hout karameliseren. Wanneer Fraké aan de gevel wordt gemonteerd zal het wel snel vergrijzen. Dit gebeurd aan de hoeveelheid blootstelling aan de zon en regen.

Houten gevelbekleding van Thermo Fraké

Thermo Fraké Rhombus houten gevelbekleding geeft een unieke look aan uw gevel. Het Rhombus profiel is beschikbaar in 3 varianten, we hebben het triple profiel, hierbij zijn 2 groeven in de plank gefreesd. Het dubbel profiel heeft 1 groef in de plank en het enkel profiel is 1 plank en bevat geen groeven. De planken zijn standaard 20mm dik en 137mm breed.

De planken worden geleverd in een lengte van 1850mm. De Rhombus variant is te monteren met Cobra clips of te schieten met RVS spijkers/ nieten. Er kunnen zwarte vlekjes ontstaan op het bevestigingspunt. Een kopkantsealer zorgt ervoor dat vocht niet kan indringen.

De prijs wordt per m2 weergegeven! 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.