[email protected] | phone [email protected] | phone

Gemetselde poeren

Gemetselde poeren zijn een karaktervolle toevoeging aan uw inrit of oprijlaan. Bij KempíQ vindt u alles voor het samenstellen van mooie poeren bij uw poort, van paalmutsen tot inbouwbrievenbussen. Ontdek de mogelijkheden hieronder!

Mooie Kempische poeren voor uw inrit op oprijlaan

Uw inrit of oprijlaan een authentieke uitstraling geven? Met onze gemetselde poeren is dat een fluitje van een cent! Deze traditionele poeren zijn geïnspireerd op de stijl van de Kempische regio en voegen een vleugje landelijke charme toe aan uw woning of terrein. Met hun karakteristieke uitstraling en duurzame kwaliteit maken Kempische poeren de entree van uw huis helemaal compleet.

 

Wat is de functie van gemetselde poeren?

Gemetselde poeren geven uw oprit een karakteristieke uitstraling, maar dat is niet het enige! Allereerst bieden ze een stevige basis waarop de poort of het hek kan rusten. Dit zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid van het bouwwerk, zelfs onder belasting of bij wisselende weersomstandigheden. Daarnaast is een gemetselde poer ook heel praktisch. U combineert namelijk eenvoudig en stijlvol een brievenbus en naamplaat met elkaar. Ook beveiligingscamera’s kunnen goed verwerkt worden in de poeren.

 

Stel uw eigen gemetselde poer samen!

Bij KempiQ streven we ernaar om u maximale flexibiliteit te bieden bij het samenstellen van uw poer. Zo zorgt u ervoor dat de poer perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Voeg bijvoorbeeld de volgende opties toe aan uw gemetselde poer:

 

  • Paalmutsen: Een paalmuts dient als bescherming voor de bovenkant van een poer en voorkomt dat water en vuil binnendringen. Hierdoor de levensduur van de poer wordt verlengd. Bij ons vindt u verschillende varianten.
  • Inbouwbrievenbussen: Voorzie uw poer van een handige en stijlvolle plek om uw post te ontvangen. Onze inbouwbrievenbussen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen.
  • Naambordje: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw poer door een naambordje toe te voegen met de naam van uw familie. Onze naambordjes zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden.
  • Inbouwspots: Verlicht uw poer 's avonds met onze inbouwspots, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Onze inbouwspots zijn energiezuinig en weerbestendig, waardoor ze perfect zijn voor gebruik buitenshuis.

 

Kom langs in onze showroom

In onze ruime showroom kunt u onze collectie voor gemetselde poeren van dichtbij bekijken en ervaren. Laat u inspireren door alle mogelijkheden die wij aanbieden. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Wilt u het liever alleen doen? Bekijk de mogelijkheden dan online of bekijk onze poerenbrochure!

 

Alles voor een gemetselde poer kopen bij KempíQ!

Bij KempíQ vindt u alles wat u nodig heeft voor het realiseren van uw gemetselde poer. Van hoogwaardige materialen en diverse afmetingen tot aan deskundig advies en uitstekende service, wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap. Neem bij vragen contact met ons op via +31 488-759011 of [email protected]. Laat ons uw partner zijn bij het verwezenlijken van uw project en creëer een prachtige entree met onze gemetselde poeren!

 

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.