[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Thermo Fraké GRAD houten gevelbekleding

Offerte aanvragen

Thermo Fraké GRAD houten gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

arrow
arrow

Vragen over dit product?

Ontvang live advies viaWhatsapp

Kom langs in ons inspiratiehuis en bewonder al onze kempische producten.

Plan een showroombezoek arrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Thermo Fraké is een prachtig houtsoort, het hout wordt ook wel Afrikaans Eiken genoemd. Het snelgroeiende hout is na het bakken mooi bruin van kleur. Dit komt doordat tijdens het proces van het bakken de suikers in het hout karameliseren. Wanneer Fraké aan de gevel wordt gemonteerd zal het wel snel vergrijzen. Dit gebeurd aan de hoeveelheid blootstelling aan de zon en regen.

Thermo Fraké GRAD hout

Dit product wordt geleverd voor de montage met GRAD-systeem. Met het GRAD-systeem is het mogelijk om het hout blind te monteren, waardoor er geen schroeven/nagels in het zicht zitten. Het GRAD-systeem is eigenlijk een soort klik systeem wat ervoor zorgt dat het hout makkelijk vastklikt. Op deze manier schroef je niets in het hout en gaat het hout een stuk langer mee. Ook is het hout makkelijk te verwijderen met speciale tools, dat maakt vervanging zeer gemakkelijk. Dit is natuurlijk niet het enige wat een voordeel is van het systeem. Niet alleen is het esthetisch een heel mooi systeem, maar ook is het systeem zeer mooi om de montagetijd te verlagen. Ook zorgt het GRAD-systeem voor goede afwatering en ventilatie.

De planken worden geleverd in verschillende breedtes: 45,64,119 of varibo 45-64-119mm. De planken hebben een dikte van 20mm en een lengte van 1850mm.

Dit product wordt inclusief het GRAD-montagesysteem geleverd.
Vraag een offerte aan en upload uw tekening, zo weten we precies wat en hoeveel u nodig heeft! 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.