[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Thermo Grenen GRAD natuurlijke gevelbekleding

Offerte aanvragen

Thermo Grenen GRAD natuurlijke gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Thermo Grenen is een milieu verantwoord alternatief op tropische hardhoutsoorten. Grenen heeft in tegenstelling tot andere houtsoorten veel noesten. Door de hoeveelheid noesten krijgt de gevel met dit hout gemonteerd een zeer robuuste en natuurlijke uitstraling. Doordat het Grenen thermisch gemodificeerd wordt, heeft het Grenen hout een aanzienlijk langere levensduur. Deze behandeling wordt gedaan doormiddel van een stoombehandeling. Wanneer deze behandeling is voltooid neemt het Grenen een stuk minder water op, hierdoor werkt het hout aanzienlijk minder. Door de verminderde wateropname krijgen schimmels en algen nauwelijks kans om te ontwikkelen. 

Thermo Grenen GRAD

Thermo Grenen GRAD natuurlijke gevelbekleding is verkrijgbaar met het GRAD-systeem. Met dit systeem is het mogelijk om het hout blind te monteren, waardoor er geen schroeven/nagels in het zicht zitten. Het GRAD-systeem is eigenlijk een soort klik systeem wat ervoor zorgt dat het hout makkelijk vastklikt. Op deze manier schroef je niets in het hout en gaat het hout een stuk langer mee. Ook is het hout makkelijk te verwijderen met speciale tools, dat maakt vervanging zeer gemakkelijk. Dit natuurlijk niet het enige wat een voordeel is van het systeem. Niet alleen is het esthetisch een heel mooi systeem, maar ook is het systeem zeer mooi om de montagetijd te verlagen. Ook zorgt het GRAD-systeem voor goede afwerking en ventilatie. 

Dit product wordt met bevestigingsmateriaal geleverd. U kunt aangeven wanneer dat niet nodig is en daar wordt de offerte dan op aangepast.

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.