[email protected] | phone [email protected] | phone

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

arrow
arrow

Vragen over dit product?

Ontvang live advies viaWhatsapp

Kom langs in ons inspiratiehuis en bewonder al onze kempische producten.

Plan een showroombezoek arrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Italiaans marmeren douchebak white / grey model 4

Deze hardstenen douchebak / doucheplateau is een stijlvol model. De sfeer en beleving die u kunt creëren met dit natuurproduct is een belangrijke ingrediënt voor een optimaal eindresultaat. 
In combinatie met de moderne technieken, vakmanschap op authentieke wijze en een handmatige afwerking ontstaat er een prachtig eindproduct. 

Dit model is gebouchardeerd. Dat wil zeggen dat hierbij de steen wordt gehamerd met een specifieke hamerkop. Deze hamer laat kleine inkepingen achter in het oppervlak van de steen. Dit zorgt voor een ruwer oppervlak en voorkomt uitglijden in natte ruimtes. Door deze puntje in de steen verkrijg je witte schakeringen op een donkere achtergrond. Dit effect zorgt voor contrast en maakt elke steen uniek. 

- Diameter afvoer: 9 cm
- Dikte plaat: 5 cm
- Zonder afvoerset
- Kleur: white / grey
- Vlakke vloerafwerking
- Vrijdragend model zonder poten
- Gemaakt van Belgische Arduin hardsteen
- Geschikt voor douchecabines en inloopdouches
- Alleen geschikt om te plaatsen op een vlakke ondergrond

De douchebak kan geleverd worden incl. freezing voor de draingoot. Indien gewenst kunt u dit aangeven bij uw bestelling incl. het doorgeven van de bijbehorende gewenste freesmaat voor uw draingoot in het tekstvak.

De douchebak is ook verkrijgbaar in de standaard maten zoals aangeboden maar ook als maatwerk product. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor het aanvragen van een prijsopgaaf. Onze specialisten maken graag tijd voor jou en zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.