[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Ipé Varibo GRAD duurzame gevelbekleding

Offerte aanvragen

Ipé Varibo GRAD duurzame gevelbekleding

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

arrow
arrow

Vragen over dit product?

Ontvang live advies viaWhatsapp

Kom langs in ons inspiratiehuis en bewonder al onze kempische producten.

Plan een showroombezoek arrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Ipé is het mooiste en het meest exclusieve hardhout dat er is. Om deze reden is er over de hele wereld veel vraag naar. Aan de gevel gemonteerd verkleurt het Ipé naar het herkenbare grijs. Het hout is zeer stabiel en heeft een prachtige vlam, welke na de vergrijzing ook nog goed zichtbaar blijft.

Ipé Varibo GRAD hout

Dit product wordt geleverd voor de montage met GRAD-systeem. Met het GRAD-systeem is het mogelijk om het hout blind te monteren, waardoor er geen schroeven/nagels in het zicht zitten. Het GRAD-systeem is eigenlijk een soort klik systeem wat ervoor zorgt dat het hout makkelijk vastklikt. Op deze manier schroef je niets in het hout en gaat het hout een stuk langer mee. Ook is het hout makkelijk te verwijderen met speciale tools, dat maakt vervanging zeer gemakkelijk.

Dit is natuurlijk niet het enige wat een voordeel is van het systeem. Niet alleen is het esthetisch een heel mooi systeem, maar ook is het systeem zeer mooi om de montagetijd te verlagen. Ook zorgt het GRAD-systeem voor goede afwatering en ventilatie. De planken worden geleverd in verschillende breedtes: 45,64,119 of varibo 45-64-119mm. De planken hebben een dikte van 20mm en een lengte van 1850mm.

Dit is de Varibo variant, dat betekent dat het hout in verschillende breedtes wordt geleverd. Dit artikel is ook beschikbaar in een enkele plank variant, u heeft dan alle planken op dezelfde breedte.

Dit product wordt inclusief het GRAD-montagesysteem geleverd.
Vraag een offerte aan en upload uw tekening, zo weten we precies wat en hoeveel u nodig heeft! 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.