[email protected] | phone [email protected] | phone

Offerte aanvragen

Belgisch hardstenen deuromlijsting model 5

Offerte aanvragen

Belgisch hardstenen deuromlijsting model 5

Verzendkosten

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling kunnen variëren. De hoogte is onder andere afhankelijk van het type product, de hoeveelheid en de daarbij horende wijze van transport. In de onderstaande tabel vindt u de meest voorkomende verzendmethodes.

Deel dit product:

arrow
arrow

Vragen over dit product?

Ontvang live advies viaWhatsapp

Kom langs in ons inspiratiehuis en bewonder al onze kempische producten.

Plan een showroombezoek arrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Ons inspiratiehuis

Kom langs om onze producten te bewonderen
Plan een showroombezoekarrow

Productinformatie

Belgische Arduin hardstenen deuromlijsting op maat model 5

Een deuromlijsting in de Belgische blauwe hardsteen Arduin is een absolute eyecatcher bij uw woning. Het geeft uw woning karakter en is het visitekaartje van uw woning. De omlijsting geeft uw gevel een unieke uitstraling. Al vanaf de 18e eeuw wordt de deuromlijsting meegenomen in de architectuur van de gevel. Waarbij het vooral gaat om de ingangspartij te accentueren en zo fraai mogelijk vorm te geven.

Wij bieden onze deuromlijstingen aan in het materiaal Belgische Arduin blauwsteen. De Arduin is een duurzaam product en behoud zijn oorspronkelijke kleur. Wij werken met A-kwaliteit materialen en verzagen alles in het atelier op elke gewenste maat om die vervolgens klaar te maken tot een prachtig afgewerkt eindproduct

Een deuromlijsting is een maatwerk product en kan in elke gewenste maat en elke gewenste afwerking geproduceerd worden. Maatwerk vervaardigen we in eigen beheer met behulp van een modern machinepark.

Wij vragen u contact op te nemen met 1 van onze specialisten voor het uitwerken van een voorstel dat is afgestemd op uw voorkeuren. De afgebeelde foto dient als inspiratie voor het door u gewenste model / look & feel. 

Reviews

Dit product heeft geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.