logo

Werken bij KempiQ

Heb je passie voor je vak? Ben je altijd bezig jezelf te verbeteren en hecht je waarde aan een echt teamgevoel? Dan pas je helemaal binnen het team van KempiQ. Met 40 bevlogen collega’s werken we elke dag aan de mooiste projecten. Ook meewerken in ons team? Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct.

Calculator / tekenaar

Ons kantoor gaat uitbreiden, zodat we plek krijgen voor misschien wel jou! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige Kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Maar we zoeken versterking. We hebben er graag een vakkundige calculator en/of tekenaar bij. Kun je beide? Top! Richt jij je liever op één van de twee? Ook geen probleem! Kom gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom! Meer weten over ons bedrijf?

Allround timmerman

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf! Ons team bestaat uit allemaal enthousiaste vakmannen. We houden er van om mooie dingen te maken. Van prachtige Kempische huizen tot een hele fijne aanbouw. Wij maken graag onze klanten blij! Doe jij dat ook graag? Kom gerust eens een bakje koffie doen om eens kennis met elkaar te maken. Welkom!

Heb jij een andere vraag?

Vraag het een van onze specialisten
Afspraak maken

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.