logo

Samen voor het beste resultaat

KempiQ werkt met Polman Bouwbedrijf samen als vaste aannemer. Polman Bouwbedrijf is specialist in het bouwen van Kempische woningen. Waar Marien Polman in 2005 alleen begon, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met 40 collega’s. Een team vol enthousiastelingen, die keer op keer de meest prachtige woningen en projecten opleveren. Sinds 2019 is Dirk-Jan Polman, broer van Marien, mede-eigenaar geworden. Daarvoor werkte hij al jaren binnen het bedrijf. Met z’n allen bouwen we graag samen. Met elkaar in een bouwteam samen met u, de architect, de W&E installateur en de onderaannemers.

Afspraak makenarrow Bekijk ons stappenplanarrow

Kempisch bouwen is ons specialisme.

Bekijk de resultaten van onze prachtige projecten, en laat u inspireren. Bekijk onze projecten

Samen bouwen. Dat is onze kracht.

KempiQ werkt vaak samen in een bouwteam, om in een vroeg stadium de krachten te bundelen. Lees meer

Gespecialiseerd in Kempische woningen.

KempíQ is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van de Kempische bouwstijl. Deze bouwstijl kenmerkt zich door prachtige authentieke details en het gebruik van natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, hout en baksteen. Daarnaast is het een stijl waarbij duurzaam bouwen en installeren centraal staat. Bouwmaterialen worden hergebruikt, waardoor het ook nog eens zeer milieuvriendelijk is.

Kempische bouwstijlarrow

Een hecht team

Sinds 2005 is Polman Bouwbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 40 collega’s. Deze vakmensen vormen een hecht en enthousiast team, die keer op keer de meest prachtige woningen realiseren. Bouwen is niet alleen hun vak, het is ook hun passie. De details maken het verschil bij het bouwen van een Kempisch huis. Ook onderdeel worden van dit team? Bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacaturesarrow

Ontmoet het team van KempiQ

Bouwen doe je niet alleen. Ieder draagt, letterlijk en figuurlijk, zijn steentje bij. Hieronder vind u dan ook onze teamfoto. Zo weet u wie er elke dag opnieuw bouwt aan uw project. Maak kennis met het team van KempiQ.

Marien

Marien

Stefan

Stefan

Renze

Renze

Lisette

Lisette

Gerdiene

Gerdiene

Marline

Marline

Matty

Matty

Dik

Dik

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.