logo

Bouwen met KempiQ

Is uw droom om een Kempisch huis te laten bouwen wat aan al uw wensen voldoet? KempiQ staat klaar om u met passie te begeleiden bij de ontwerpfase èn de bouwfase van uw droomhuis.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we meer over onze werkwijze en zijn we benieuwd naar uw wensen. Daarna volgt de ontwerpfase van de woning, waar u nauw samenwerkt met één van de KempiQ architecten. We halen alles uit de kast om uw wensen om te zetten in een fantastisch ontwerp.
U krijgt hierbij advies van ons bouwteam. Zij adviseren u over het gebruik van de mogelijke materialen en kunnen uw bouwkundige vragen beantwoorden. Bij KempiQ werken we met een vast aanspreekpunt, uw projectleider.

Als het voorlopige ontwerp af is maken wij een offerte, zodat u een indicatie heeft van de kosten. Zo weet u al in een vroeg stadium waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

Bekijk ons stappenplanarrow

KempiQ en het bouwteam

Het bouwteam bestaat uit u als opdrachtgever samen met de architect, aannemer, E&W installateurs en de onderaannemers. Dit team werkt al in een vroeg stadium intensief samen voor het beste resultaat. Als de bouwvergunning is verstrekt, kunnen onze vakmensen voor u aan de slag! Er is periodiek overleg op de bouwlocatie met u, de projectleider en de uitvoerder. Ze praten u bij over de voortgang van de bouw en kunnen u adviseren. Flexibiliteit en een tevreden klant staat bij ons voorop.

Aan het einde van het bouwproces is het tijd voor de oplevering. Tijdens de eerste oplevering noteren we eventuele opleverpunten. Deze aanpassingen voeren we zo snel mogelijk uit. De tweede oplevering is de afronding van het bouwproces.

Afspraak makenarrow

Ontvang gratis ons inspiratie magazine.